Startoldal (HU)

 

„Minden ember igaz hivatása csakis az lehet, hogy eljusson önmagához. Lehet az ember költő vagy őrült, próféta vagy gonosztevő – nem ez a fontos, mindennek végső soron semmi jelentősége. Az a lényeg, hogy az ember megtalálja saját sorsát, ne pedig egy tetszőleges sorsot kövessen, és amire rátalált, azt teljesen és töretlenül kiteljesítse önmagában. Minden egyéb badarság, szökési kísérlet, menekülés vissza a tömegek eszméihez, megalkuvás, rettegés önmagunktól.“ (Hermann Hesse: Demian)

Üdvözlöm honlapomon!

PhotoFunia-1425056147Foglalkozásom szerint gimnáziumi tanár (1989), valamint klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus (1997, 2000) vagyok, 2014 januárjától vizsgázott civil mentor.

A valóságban az újrakezdés mestere.

Bővebben rólam .

2001 óta veszek részt aktívan az integrációs munkában, megosztva saját tapasztalataimat relaxing-1979674_1920ebben a fáradtságos folyamatban: hogyan lehet nyelvtudás nélkül vagy kevés nyelvtudással egy új közösségbe beilleszkedni. Személyes és szakmai tapasztalataimmal segítem az expat-feleségeket és a végleg letelepülőket ebben a munkában. Együttgondolkodva, (virtuálisan) beszélgetve könnyebb megtalálni a választ arra a kérdésre, „Hol vagyok otthon?“.

 

Eine WordPress.com-Website.

Nach oben ↑

%d Bloggern gefällt das: